Be-Up 2 silikonové vycpávky do podprsenky A/B

Cena:649,00 Kč
Dostupnost:Skladem


Podrobný popis produktu Be-Up 2 silikonové vycpávky do podprsenky A/B

Značka Be-UP přichází na trh s novým revolučním výrobkem vysoké kvality. Jedná se o speciální ergonomické silikonové vložky do podprsenky. Ano, jistě, vložky – vycpávky podprsenky jsou na trhu již dlouho v různém provedení, žádné však není ani zdaleka podobné tomu,  co Vám nyní přináší nový výrobek Be-Up.

Klasické vložky – vycpávky podprsenky, řeší primárně pozvednutí ochablého poprsí uživatelky. Ne tak nové vycpávky Be-Up. Ty vám samozřejmě také velmi vkusně upraví vzhled vašeho vadnoucího dekoltu, ale hlavně vaše poprsí v podprsence pevně fixují!
Jak funguje fixace poprsí
Naprostá většina žen, se po porodu, nebo vlivem věku, potýká s problémem povadlého poprsí. Tento problém sebou (zejména u většího poprsí) přináší velmi nepříjemný jev. Jedná se o situace, kdy je žena nucena se například předklonit, či popoběhnout, ležet na boku a další a další podobné situace, kdy jí její prsy takzvaně „vytečou“ vez z košíčku podprsenky. Kdo to někdy zažil, ví přesně, o čem mluvíme.
Je to velmi nepříjemné. Nutí vás to na to neustále myslet, „aby se mi to nestalo“ , neustále poprsí v podprsence „ladit“ , no prostě komplikace a nepříjemnosti.
No, a s tím je teď konec! Značkové Be-Up vložky jsou totiž ze speciálního silikonu, protkaného stovkami dutinek. V podstatě vypadá Be-Up vložka jako průhledná včelí plástev. Díky těmto dutinkám Be-Up jednak pevně drží na vašem prsu, ale na straně druhé pevně drží vaše prsy přesně tam, kde je chcete mít, protože silikon po látce podprsenky neklouže, spíše se na ní lepí. Prsy tedy při předklonu nevypadnou ven z košíčku podprsenky a navíc je Be-UP ze spodu významně pozvedne, takže váš dekolt vypadá nejen plnější ale celkově pevnější, mladší. Prostě je to jedinečný výrobek.
Časté dotazy:
Nepotí se prsa pod vlozkou Be-Up?
Ne nepotí. Jak jsme již uvedli, materiál je plně porézní. Z jedné strany na druhou jsou vzduchové kanálky, které jednak zajišťují přívod čerstvého vzduchu na povrch prsu a zadruhé zajišťují fixaci.
Jak dlouho mohu mít Be-Up vložky?
Výrobek jsme vyvíjeli dva roky. Naši zaměstnankyně testují dobrovolně již rok. Nosí je každý den. Ne proto, že bychom jim to nakázali, prostě proto, že bez nich nemohou být. Podle jejich vyjádření Be-Up během několika vteřin získá teplotu těla a pak už o něm nevíte.
Jak dlouho mi vložky vydrží?
Vložky které testujeme v praxi „drží“ jež přes jeden rok. Jediné co časem změnily je barva v důsledku pouštění barvy z látky nekvalitních podprsenek. Jiný problém jsme prozatím neshledali.

Velikost je určena především pro podprsenky A a B.

 


© 1998-2013 VIRTSHOP CZ, s.r.o. database source sexshop